søndag 24. november 2013

Disse jentene er verd å følge

I bloggverdenen er det mye rart. Noe er i min verden helt bortkastet å følge med på. Men der er jeg i utakt med markedet. For disse som legger ut et bilde av nyinnkjøpt mascara eller en genser fra en eller annen designer har titusenvis av lesere hver dag.

Selv mangler jeg en klar retning, skriver om det som faller meg inn der og da. Men når jeg først driver med denne hobbyen bruker jeg også litt tid til å lese andre sine blogger. Og en jeg har funnet er denne, om Elisabeth og Dina. Dina er datteren til Elisabeth. Og Elisabeth tok permisjon fra jobben for å bruke mye tid sammen med Dina året før hun skulle begynne på skolen.


Konseptet høres i utgangspunktet uinteressant ut for en godt voksen, enslig mann. Men Elisabeth hadde funnet ut at den beste tiden sammen med Dina hadde hun når de var på tur sammen. På tur i naturen. Og opplevelsene de hadde sammen er god lesning i en tid der media har satt fokus på en trend der mødre og fedre kjøper designerklær til sine barn.

De fleste av mine lesere bor i et land der det er mulig for svært mange å gjøre som Elisabeth.

Så i dag oppfordrer jeg småbarnsmødre og fedre til å lese Utejenter og bli inspirert!


2 kommentarer:

  1. Takk for hyggelig omtale, Arne! Vi vil veldig gjerne inspirere flere til å komme seg ut og være sammen. :)

    SvarSlett
  2. Takk for det du har gjort for meg { Dr dawn acuna }! Mannen min sluttet å fylle ut skilsmissepapirene etter at jeg kontaktet deg for å hjelpe meg med å stoppe skilsmissen med mannen min, og nå går det mye bedre nå. Som du sa, hele prosessen angående skilsmissen har blitt kansellert og den onde kvinnen som forårsaker problemet i ekteskapet mitt har blitt sendt bort av mannen min, og vi er nå lykkelige sammen, hvis du har problemer med forholdet eller ekteskapet eller andre problemer , kan du sende ham e-post på: ( dawnacuna314@gmail.com ) eller WhatsApp henne ( +2348032246310 ).

    Han spesialiserte seg på følgende trollformler:

    *KJÆRLIGHETSFORMER
    *EKTESKAP
    *PENGESTANKER
    *SKØNNHETSSTAVER
    *RIKDOMSSTAVER
    *SEKSUELL ATTRAKSJONSTÅVELSE
    *HIV-KURER
    *KASINO-STAVER
    *FJERN FORBANNELSESTAVELSER
    *BESKYTTELSESTAVLER
    *LOTTERI
    *LYKKE-STAVER
    *FRUKTILITETSSTAVER

    SvarSlett